×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/webastrolog/public_html/pluginsDSsystemDSjcemediaboxDSaddons

Poznata Amerikanka Betsi Levis spada u red najpreciznijih prognostičara svetskih događaja u Sjedinjenim Američkim Državama. Još od malih nogu bila je veoma drugačija od ostale dece, kroz snove je dobijala razne poruke i viđala paranormalne pojave kojima se u zreloj  fazi života ozbiljno posvetila. Ona je između ostalog šest meseci pre izbora u SAD-u najavila pobedu Donalda Trampa, a u redovima koji slede pročitajte šta predviđa za 2018. godinu.

Najveću zabrinutost Betsi Levis izražava zbog velike opasnosti od nuklearnog sukoba između Severne Koreje i Amerike. Prema njenim rečima Kim Džong Un je veoma numerološki povezan sa brojem devet (9) koji je ujedno bio i omiljeni broj njegovog pokojnog oca. Takođe devetka je u uskoj vezi sa važnim događajima koje Sverna Koreja priređuje na svetskoj mapi. Zbog toga postoji bojazan da će Kim ispaliti nukelarnu bombu na Ameriku u datumu u kom broj devet dominira.  Donald Tramp će muku mučiti sa Kongresom sve do 2020. godine. Na ruku mu neće ići ni odnosi unutar Bele Kuće. Biće mnogo promena u kabinetu američkog predsednika koji će u 2018. biti optuživan za sve i svašta i protiv koga će biti pokrenute brojne istrage.

2018. godina biće veoma teško za sve u Americi. Ogromna je opasnost od ulaska u rat sa Severnom Korejom. U istoimenoj godini biće otkrivene mnoge tajne. Nastaviće se masovna stradanja na mestima gde se skuplja veliki broj Amerikanaca. Ona savetuje svima koji žive u SAD-u da osluškuju svoju intuiciju i da nipošto ne idu na veliek skupove ukoliko im unutrašnji glas kaže da ne treba da idu.

Vremenske nepogode pogodiće Ameriku tokom zime i proleća. Velike poplave, uragani i požari naneće neverovatno veliku finansijsku štetu SAD-u. Ekstremna klima postaće nešto sa čim će se narod morati suočiti i navići na život u teškim vremenskim uslovima, ali istakla je i da vidi kako će mnogi ljudi bežati u područja u kojima nema opasnih vetrova, poplava i požara. Amerika tone u veliku depresiju! Nacionalni dug porašće do te mere da će Ameriku pogoditi velika recesija koja će godinama da traje.

Zbog severnokorejske krize Betski Levis predviđa sukob velikih razmera koji bi mogao da se desi od početka 2018. pa do 2019. godine. Ona smatra da će u sukob osim Severne Koreje i Amerike biti uključeni Rusija, Kina i Japan. Levisova poručuje da su svetu ljudske molitve i zdrav razum sada potrebniji nego ikad i da udruženi u moltivi možemo da doprinesemo da zavlada mir umesto totalnog uništenja planete Zemlje.

I kao šlag na tortu sledi nekoliko rečenica o Papi Fracisku koji je prema rečima proročice Betsi Levis numerološki povezan sa iluminatskim brojem trinaest (13). Da li to znači da je rimoaktolički poglavar zlo i sluga nečastivog – zaključite sami imajući u vidu da je Rimokatolička crkva kroz vekvoe obavljala razne okultne rituale i da se ni danas ne razlikuje u odnosu na svoju ne tako slavnu prošlost. Papa Francisko je vuk u jagnjećoj koži!

www.webatrolog.info )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner