×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/webastrolog/public_html/pluginsDSsystemDSjcemediaboxDSaddons

Britanski vidovnjak Krejg Hamilton koji je predvideo pobedu Donalda Trampa na američkim predsedničkim izborima objavio je svoja predviđanja za 2018. godinu. Prema njegovim prognozama, svet očekuje jedna od turbulentnijih godina u poslednje vreme. 2018. godina biće puna političkih previranja, kriza i dramatičnih vremenskih nepogoda. Neke od njih su erupcija Vezuva i evakuacija Napulja. Takođe on govori i o ozbiljnom zemljotresu na Novom Zelandu.

U 2018. godini doći će do porasta seizmičke aktivnosti širom sveta, čak i na neočekivanim mestima koja su hiljadama godina bila bez potresa. Hamilton predviđa i da će se ogromna santa leda odlomiti od Antarktika te će tako uzrokovati probleme u južnim morima i učiniti ih neprohodnim. Biće mnogo požara, posebno u Kaliforniji i Australiji, kao i poplava i Kini i Indiji. Uragani na Karibima postaće snažniji i smrtonosniji kao nikada do sada.

Krejgovo tumačenje ovih prirodnih katastrofa povezuje sa naplatom dugova ili našim negativnim odnosom prema planeti Zemlji i celokupnom čovečanstvu, jer je uništavamo i ne poštujemo. Kako bismo to poboljšali, treba da više brinemo za okolinu, da budemo svesni njene snage i da stanemo u njenu odbranu i zaštitu kako nam se to ne bi vratilo u lošem obliku.

Predsednika Severne Koreje Kim Džong Una svrgnuće narod, a on će najverovatnije pobeći u Kinu. Amerika će biti umešana u mnoge skandale i prevare koje će da budu u vezi sa kriptovalutom Bitkoin. Teroristi će napasti jednu evropsku prestonicu, ali ovaj put iz vazduha i to hemijskim oružjem.

Italiju će pogoditi velika bankarska kriza, a zbog naglog pada Evra, doći će do masovnih nereda širom Evrope. Posle Bregzita, Italija i Danska će izaći iz Evropske Unije. Sedinom godine doći će do pokušaja opoziva Donalda Trampa, ali bezuspešno, nakon čega će izaći kao pobednik i postaće još popularniji. Neće doći do gradnje zida na granici sa Meksikom, ali tu će biti postavljeni senzori i dronovi koji će nadgledati državnu granicu. Desiće se veliki požar u Las Vegasu. Doći će do sukoba između Indije u Pakistana.

SAD će izgubiti tržište na Istoku, jer će Kina i Rusija sklopiti vojno-ekonosmki savez kao odgovor na severnokorejsku krizu i američki protektorat. Doći će do havarije na američkom brodu koji će potonuti, a posle istrage će se ispostaviti da je to bio teroristički napad. Amerika će imati problema sa inflacijom i berzansko tržište će biti uzdrmano.

( www.webastrolog.info  )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner