×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/webastrolog/public_html/pluginsDSsystemDSjcemediaboxDSaddons

Nakon godine velikih turbulencija ali novih početaka na svim nivoima, ulazimo u godinu dvojke. Kada godinu 2018. raščlanimo dobijamo 2+0+1+8= 11 a potom broj 11 svedemo na jednocifreni broj i dobijamo 2. Pred nama je godina u kojoj će da dominiraju pripadnice lepšeg pola. Za broj dva vezujemo Mesec koji je simbol ženskog principa, ali i na globalnom planu tiče se naroda, mase, što može da označi veće okupljanje ljudi širom sveta, a posebno u onim zemljama u kojima su pogažena ženska prava.

U takvim konzervativnim društvima desiće se revolucije i pobuna s ciljem da se ženama omoguće jednaka prava kakva imaju muškarci. Ovo se posebno odnosi na zemlje Bliskog Istoka i Afrike. Godina u znaku broja dva doneće nam i više uticajnih žena u javnom životu, pa će na vlast doći visoko obrazovane i veoma inteligente dame koje će da se umešaju u svet politike i donošenje važnih odluka. Na Balkanu će mnoge političarke zauzeti visoke državne funkcije.

 

Dvojka je simbol plodnosti, nežnosti, saosećajnosti, majčinstva i porodice pa evo prilike da u 2018. godini svi oni kojima se do sada nije dalo da steknu krov nad glavom, reše stambeno pitanje što kroz povoljne kredite, ali i kroz nasledstvo ili pomoć bliske ženske osobe – majke, bake, tetke, rođake.  Dobra je i za dobijanje potomstva - češće će se rađati devojčice, nego dečaci. Ova godina više će da donese promena ženskoj populaciji, a manji uticaj imaće na muškarce, izuzeci su oni koji su inače skloni da popuštaju ili su podložni uticaju majke, supruge devojke, sestre ili direktorke na radnom mestu.

 

U 2018. godini akcenat ćemo da stavimo na milosrđe i pomoć ljudima u stanju potrebe. Više će se donosite odluke srcem, nego zdravim razumom. Naglašene su psihosomatske tegobe, psihička oboljenja i ekspanzija problema u vezi sa duševnim bolestima i porocima. Pomoć treba da tražite na svetim mestima i to posebno u ženskim manastirima koji su poznati po čudotvornim izvorima vode ili u crkvama i manastirima u kojima se nalaze mošti ženskih svetaca. Ispovedajte se monahinjama i igumanijama jer će one umeti da vam pomognu i usmere na put spasenja vaše duše u 2018. godini.

 

Kada je reč o geopolitičkoj situaciji, godina dvojka doneće velike probleme Americi u vidu revolucija, vremenskih nepogoda praćenih poplavama, ogromnim snežnim padavinama kao i otvaranjima rupa u zemlji. Kataklizme će da zadese i Bangladeš, Indiju, Pakistan, Kinu, Japan, Novi Zeland, Holandiju, Madagaskar, Mauricijus, Tunis, Paragvaj, Venecuelu i Kanadu.

Autor  Velimir Remić

www.webastrolog.info 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner