×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/webastrolog/public_html/pluginsDSsystemDSjcemediaboxDSaddons

Da biste izračunali svoj lični numerološki broj za 2018. godinu, potrebno je da uradite sledeće: Saberite dan i mesec rođenja, zatim tom broju dodajte broj 2 (koji se dobije sabiranjem cifara 2+0+1+8=2) i dobićete lični numerološki broj za 2018. godinu.

Primer: 21.09.   21+9= 30     3+0=3

Broju 3 dodamo broj 2 i dobićemo konačnu cifru koja je naš lični numerološki broj za 2018. godinu. (3+2=5)

Nakon godine velikih turbulencija ali novih početaka na svim nivoima, ulazimo u godinu dvojke. Kada godinu 2018. raščlanimo dobijamo 2+0+1+8= 11 a potom broj 11 svedemo na jednocifreni broj i dobijamo 2. Pred nama je godina u kojoj će da dominiraju pripadnice lepšeg pola. Za broj dva vezujemo Mesec koji je simbol ženskog principa, ali i na globalnom planu tiče se naroda, mase, što može da označi veće okupljanje ljudi širom sveta, a posebno u onim zemljama u kojima su pogažena ženska prava.

Znanje o brojevima može nam mnogo pomoći u emotivnom životu. Svako od nas ima lični broj, koji se jednostavno izračunava, a on daje uvid u našu, ali i partnerovu ličnost. Brojevi su poput magije. Ako naiđemo na osobu s kojom smo numerološki kompatibilni, lepa veza je na pomolu, a može da postane i trajna i da vodi u brak.

Datum rođenja je vrlo važan vodič za razumevanje nečijeg dugoročnog ponašanja, kako u prošlosti, tako i u budućnosti. U numerologiji, broj datuma rođenja je zbir cifara svih datuma rođenja (dan, mesec i godina). Na primer: rođeni ste 26.4.1960. 2+6+4+1+9+6+0=28=2+8=10=1+0=1. Broj datuma rođenja je 1. Ako je zbir 11 i 22, ne svodite ga dalje na jednu cifru. Datum rođenja je vrlo važan vodič za razumevanje nečijeg dugoročnog ponašanja, kako u prošlosti, tako i u budućnosti. Zato, papir i olovku u ruke i izračunajte svoj broj sudbine.

Numerologija savetuje da saznate koji vas anđeo čuva i da se njemu obraćate za pomoć kada vam je potrebna. U svim velikim monoteističkim veramagovori se o anđelima. Oni su predstavljani kao duhovna, natprirodna i bestelesna bića koja ne jedu i ne piju, ne rađaju se i ne umiru. Prisutni su u mnogim religijama čija je dužnost da služi Bogu. Vernici svih religija obraćaju se anđelima čuvarima za zaštitu i pomoć. 

Pred nama je jedanaesti mesec 2017. godine. U redovima koji slede donosimo zanimljiv tekst o tome kakav će nam biti novembar iz ugla numerologije. Naime, 11 mesec u sebi nose dve jedinice koje kada saberemo dobijemo broj dva. Dve jedinice pojačavaju želju za samostalnim delovanjem na svim nivoima, posebno u sferi poslovanja.

Kada je reč o ljubavi- teško je biti objektivan. Saznaćete na koji način osoba funkcioniše u ljubavnim odnosima.

Formula za izračunavanje je veoma jednostavna, samo treba da izračunate lični broj.

Kada "dvojke" vole one su iskrene i požrtvovane, a "devetke" uvek tragaju za novim uzbuđenjima.

Lični broj dobićete sabiranjem svih brojeva u datumu rođenja.