×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/webastrolog/public_html/pluginsDSsystemDSjcemediaboxDSaddons

Saznajte kako će vam univerzum biti naklonjen u jednogodišnjem ciklusu. Naručuite Sorlani Horoskop. To je detaljna analiza horoskopa koji se pravi za period od rođendana do rođendana. Analizu + astrološku kartu dobijate kao Word dokument na vaš e-mail. I to nije sve, uz ovu analizu Web Astrolog Velimir Remić vam poklanja numerološko tumačenje datuma rođenja metodom iz tri broja kao i godišnji numeroskop.  Horoskop možete da platite putem Međunarodne poštanske uputnice, ali i putem svetski popularnog sistema PAYPAL.  Ne čekajte da Vam život udari šamar, preventiva je spas!

Ovo je jedan od najtraženijih Horoskopa iz moje ponude. Reč je o paketu u kojem dobijate Natalni Horoskop uz prognoze koje radim pomoću tranzita pa se zbog toga i zove Tranzitni Horoskop. Tumačenje dobijate kao Word dokument na vaš e-mail. I to nije sve, uz ovu narudžbu Vam poklanjam numerološku analizu vašeg datuma rođenja, savete i upozorenja kao i godišnji numeroskop. Horoskop možete da platite putem Međunarodne poštanske uputnice, kao i putem svetski popularnog sistema PAYPAL. 

Ovo je analiza vašeg ljubavnog života. Uporedićemo aspekte vas i vašeg partnera uz mnoštvo korisnih saveta uz poseban osvrt na karmički aspekat vašeg odnosa. Ovo je pisana analiza uz koju ćete da dobijete gratis numerološki kod za oboje kao i godišnje numerološke prognoze i savete. zapamtite: Astrolog ne sme da se meša u vaš privatni - ljubavni život niti da sugestivno utiče na donošenje vaših odluka. Imate slobodnu volju pa nakon čitanja astrološke analize sami odlučite sa kim ćete biti u vezi, braku ili neformalnoj zajednici. Uporednu astrološku analizu možete da platite u pošti preko Međunarodne poštanske uputnice ili putem internet servisa Paypal.

Ukoliko želite da imate profesionalno analiziranu natalnu kartu, za početak vam preporučujem da naručite Natalni Horoskop. To je detaljna analiza planetarnog rasporeda i aspekata u trenutku kada vas je majka donela na ovaj svet. Analizu + astrološku kartu dobijate kao Word dokument na vaš e-mail. I to nije sve, uz ovu analizu Web Astrolog Velimir Remić vam poklanja numerološko tumačenje datuma rođenja metodom iz tri broja kao i godišnji numeroskop.  Horoskop možete da platite putem Međunarodne poštanske uputnice, ali i putem svetski popularnog sistema PAYPAL.  Ne čekajte da Vam život udari šamar, preventiva je spas!