×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/webastrolog/public_html/pluginsDSsystemDSjcemediaboxDSaddons

Postoje kristali koji svojim savršenim vibracijama pronalaze i privlače srodne duše. Nabavite ih i prepustite se njihovom izboru.

JASPIS LEOPARD

Kao šamanski kamen jaspis leopard povezan je sa mudrošću. Kristal je nošen kao ogrlica za putovanje na onaj svet. Jaspis leopard je kamen regeneracije: može da vam pomogne da izgledate i da se osećate mlađima i sa više energije ukoliko ga nosite sa sobom. Koristan je za sve probleme koje imate sa kožom naročito sa virusnim infekcijama.

Pomaže u borbi protiv infekcija i ubrzava zarastanje rana nastalih ujedima životinja i insekata. Ubrzava emocionalni oporavak nakon trauma ili nervnih slomova. Pomaže kod upale mišića, tkiva i nerava, pomaže obolelima od Parkinsonove bolesti, multiple skleroze i išijasa.

Jaspis leopard vam donosi ono što vam je zaista potrebno, a ne ono što mislite da vam je potrebno. Ovaj kamen služi da se ponovo zapali ljubav koja je zakopana iza domaćih obaveza, karijere ili finansijskih problema. Pomaže vam da pronađete srodnu dušu. Jaspis leopard pojačava veze između životinja i dece; kupite ga kada prvi put krenete da tražite kućnog ljubimca.

Održavanje kristala: Čisti se dva puta mesečno pod mlazom mlake vode oko 5 minuta, zatim puni na suncu nekoliko sati.

Astrološki znaci: ovan, lav.

Energetski centar na koji se stavlja: srčani.

JASPIS ZMIJSKA KOŽA

Za jaspis zmijsku kožu se verovalo da uklanja zle duhove i štiti od ujeda zmija i paukova. Kaže se da štiti i ima umirujuće dejstvo stvarajući tako stabilnost i sigurnost. Za ovaj kamen takođe se govori da balansira psihička, emocionalna i intelektualna stanja. Jaspis privlači ono što je potrebno, a ne ono što osoba želi. Odličan je za privlačenje srodne duše. Dobar je za one kojima je potrebno da razviju organizacione sposobnosti.

Pomaže da stanja depresije i stresa budu prevaziđena. Jaspis zmijska koža je kamen za opuštanje. U fizičkom svetu jaspis je koristan kod problema sa jetrom, krvi, varenjem i žuči. Balansira jin i jang energiju. Pojačava čulo mirisa i opušta nerve. Pomaže kod upale mišića i nerava, poboljšava imuni sistem i čisti toksine iz tela.

Održavanje kristala: Čisti se dva puta mesečno pod mlazom mlake vode oko 5 minuta, zatim puni na suncu nekoliko sati.

Astrološki znaci: ovan, lav.

Energetski centar na koji se stavlja: krunski.

ROZE KVARC

Adonisa, ljubavnika grčke boginje Afrodite (Venera u rimskoj mitologiji), napao je Ares bog rata, u obliku vepra. Afrodita je požurila da ga spase i zapetljala se u trnov žbun. Njihova pomešana krv obojila je beli kvarc u roze. Zevs se sažalio na njih i oživljavao je Adonisa Afroditi na šest meseci u toku godine.

Zbog ovog mita, roze kvarc postao je simbol pomirenja u ljubavi. Kasnije je postao prigodan poklon kojim se potvrđuje ljubav među mladim Rimljanima.

Roze kvarc je esencijalan za lekare: olakšaće bolove ili tenzije, emocionalne rane kao što su duboka žalost, stres, strah ili ljutnja.

Roze kvarc je odličan kamen za privlačenje ljubavi, pronalaženje srodne duše i širenje mira. Ukoliko telefonski poziv neočekivano postane konfrontirajući, stavite roze kvarc da apsorbuje negativnost. Dobar je zaštitnik od pakosti i zlobe. Kristal u tom slučaju deluje kao barijera.

Roze kvarc je poznat kao dečji kamen zato što će mališani, instinktivno, u gomili drugih kristala da odaberu njega kada imaju glavobolju. Roze kvarc će pomoći devojčici koja prolazi kroz rane faze sazrevanja u ženu, jer je vrlo dobar za jačanje samopouzdanja i zdrave ljubavi prema sebi. Odličan je kamen za životinje koje su došle iz centara za spasavanje životinja i koje su bile traumatizovane. Štiti od noćnih mora i pomaže da bude izbegnuto stanje zavisnosti. Može da oslobodi prigušene emocije.

Od davnina je poznat kao kamen ljubavi i harmonije. Podstiče vernost, bezuslovnu ljubav i smisao za lepotu. Fizički - lekovito deluje na srce i krvotok. Sprečava trombozu, infarkt, jača srčani mišić. Čisti bubrege i jetru. Pospešuje regeneraciju kože i utiče na plodnost. Uklanja nečistoće iz telesnih tečnosti, smiruje opekotine i plikove i ulepšava ten. Koristan je kod Alchajmerove i Parkinsonove bolesti, kao i kod senilne demencije.

Održavanje kristala: Čisti se dva puta mesečno pod mlazom mlake vode oko 5 minuta, a zatim puni u posudi sa kamenčićima ametista i gorskog kristala (ostaviti preko noći). Ne bi trebalo da bude izložen suncu, jer bledi.

Astrološki znaci: bik, rak, devica, jarac.

Energetski centar na koji se stavlja: srčani.

 

(Lovesensa)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner